Ventaris, een samentrekking van venten en functionaris. Dat de naam Ventaris iets met Sales te maken heeft behoeft geen uitleg. Sales en Marketing is dan ook onze passie. Marketing noemen we bewust want Sales is zoveel meer dan alleen maar de verkoper die op pad wordt gestuurd om de producten of diensten aan te prijzen. Zeker vandaag de dag is het salesvak een stuk gecompliceerder en in grote mate afhankelijk van de samenwerking met marketing en communicatie. Digitalisering en Social Media hebben er toe geleid dat we sneller en beter met onze klanten kunnen praten en meer informatie tot onze beschikking hebben. Het heeft er ook toe geleid dat markten transparanter zijn geworden en klanten beter geïnformeerd zijn. Om succesvol te kunnen zijn heeft sales nieuwe vaardigheden nodig zoals Social Selling. Deze nieuwe vaardigheden moeten wel gecombineerd kunnen worden met de traditionele vaardigheden die nog steeds, zo niet meer dan ooit, belangrijk zijn. Marketing en Communicatie zijn belangrijkere pijlers geworden in de buyers journey en de directe communicatie met de klant. Ook zij moeten meer samenwerken met sales en krijgen meer directe invloed op de sales cyclus. Hoe organiseer je dat? Hoe manage je dat? Welke vaardigheden zijn daar voor nodig. Dit is het werkveld waarin Ventaris zich begeeft.
Consultancy en Interim Management
De klant is meer divers, grilliger en veeleisender geworden. Alles is te verkrijgen tegen elk denkbare prijs. Om deze klant te bereiken is een heldere propositie nodig en een goede Marketing & Sales organisatie die met een goed plan in de hand de juiste dingen doet. Dit zijn allemaal facetten van onze dienstverlening waarmee wij onze klanten helpen met als doel, een helder, duidelijk en meetbaar resultaat neerzetten.
Sales Training en coaching
Sales is topsport. Waar een sporter traint om beter te worden maar op zijn minst goed te blijven, moet sales ook getraind en gecoached worden. Salestraining en Coaching sessies gaan over vaardigheden, maar ook over zelfsturing, mentale fitheid en over hoe gebruik te maken van alle tools en middelen die je als sales tot je beschikking hebt. Van Social Selling tot CRM.
Het zijn uiteindelijk de mensen die het doen. Om ervoor te zorgen dat deze mensen met plezier en gemotiveerd de topprestatie leveren die van ze gevraagd wordt, hebben ze ondersteuning nodig. Ondersteuning van een goede manager. Hoe doe je dat en waar krijg je dan mee te maken? Hoe kan je je mensen helpen het beste uit zichzelf te halen?  Onze management-trainiging en Coachingsessies zijn erop gericht jouw als manager te helpen jouw mensen te helpen zodat je het resultaat kan neerzetten nodig is.
Meer weten over wat Ventaris voor u kan betekenen? 
Neem dan content met ons op. 
Submit
Thank you!
Back to Top